Nyheder

 

Copyright AccordionHouse 2010

ForsideVelkommen-harmonika_nye_brugt_reperation.html

Den nye Music Maker Digital 50 harmonika, er nu med indbygget forstærker, og man har mulighed for at koble en MP3 afspiller på til rytmer, og den vejer stadig kun 5,1 kg......

Den er bygget ind i en rigtig harmonika kasse, så du har den samme feeling som på en rigtig harmonika


Denne harmonika er stadig


- Samme egenskaber som Music Maker Digital 50, men med tilføjelse af en intern forstærkning system, specielt designet med en frekvensgang egnet til lyden af denne harmonika.


- Power kan ske ved hjælp af lille batteri pack med praktisk bælteklips (muliggør hurtig udskiftning i tilfælde af fladt batteri) eller fra en extern strømforsyning.


- Indgang til eksterne lydenheder (MP3-afspiller, iPhone osv.), således at spille med rytmer/midifiler.


- Line udgang (for tilslutning til en ekstern forstærker eller mixer).


- Hovedtelefon output jack hvor den afbryder automatisk de interne højttalere.


- Udgangseffekt af den integrerede forstærker er 8 + 8 W RMS


Music Maker Digital 50 Specifikationer


-En ekstra-LIGHT, Standard størrelse harmonika med touch-følsomme klaver eller kromatisk tastatur. Kun 5,1 kg i vægt for en så imponerende lyd.


- Alle harmonika komponenter fremstillet helt i Castelfidardo.


- Samme egenskaber som Music Maker, men allerede er installeret på harmonika og klar til at spille.


- Music Maker Digital 50 er den mest komplette digitale harmonika en harmonikaspiller nogensinde kunne ønske sig.


- Af den berømte Music Maker (MIDI-interface med integreret Digital Sound Modul), som gør det muligt for spilleren at udføre næsten enhver slags musik, takket være den digitale lyde udvalgt af verdens top professionelle harmonikaspiller.


- Der er 75 forskellige forprogrammerede lyde, allerede er gemt i flashhukommelsen alle bruger digitalt samplede lyde, uovertrufne i deres lyd kvalitet og virkelighed, hvoraf 25 er udelukkende harmonikaer. Yderligere 25 lyde indeholder strygere, kor, orgler, guitarer, Messing, osv., og yderligere 25 Professional lyde er arrangeret i grupper og programmeret med højre og venstre hånd dynamik.


- Alle lyde kan omprogrammeres af brugeren til at opfylde kravene i selv de mest krævende musiker. Omfattende bemærkelsesværdige Dynamisk Bælg Expression kontrol ry for at være den bedste tilgængelige og tilføjer, at ekstra strejf af klasse og gøre forskellen mellem en god præstation og en fremragende en.


- Transposer funktion.


- Kontrol af eksterne lydmoduler er gjort mulig ved hjælp af Midi Ud af MIDI-systemet, der gør det muligt yderligere kombinationer af lyde og arrangementer.

- Hovedtelefonstik, særdeles nyttige til at spille uden at forstyrre dine naboer, eller også for musikskoler (lærer og studerende).

Endelig er den her:

Den nye rigtige digitale harmonika, “Music Maker 50”

med indbygget forstærker og muligheder for rytmer....

og kun 5,1 kg, er som en rigtig harmonika

Nærmeste konkurrent 11,5 kg og

Det er en ukuelige ånd, der altid bevæger os mod nye mål, aldrig tilfreds med det der er lavet, selv om det er fremragende. Og vi kombinerer denne magiske ånd, med ånden i harmonikaspillerne, der ligesom os, søge efter nye toner og mere originalitet både i deres forestillinger og kompositioner.

Dette er grunden til at vi i dag, efter en omhyggelig forskning, kan præsentere vores nye serie af professionelle modeller.


Indtil nu, havde vores kunder valget mellem de stærke og aggressive toner af Prestige-modellen og de varmere og dybere toner af Leader-modellen.


Men i dag, med den nye Spirit linje, kan du spille et instrument, der ud over at kombinere Prestige styrke også har  Leader harmonisk lyd, den kan også spille nye klangfarve, med pæne lyde, rig på harmoniske lyde, og dens tastatur er velafbalanceret, lyden er aldrig skarp eller irriterende, når man går fra de dybe til de høje toner.

Stemmernes nøjagtighed og hurtighed er det, der altid adskiller vores harmonikaer, takket være den specielle GHV behandling.


Dette fantastiske instrument er et resultat af teknikker, materialer og procedurer, der er beskyttet af et nyt Beltuna patent.


The Spirit Line fås i forskellige versioner, og det er velegnet til alle slags musik.


Harmonika virtuosen vil sætte pris på denne linje, fordi det kan ophøje hans musikalske evner, og han vil blive overrasket over den måde, disse harmonikaer realisere alle hans hurtige forestillinger.

Lyden vil også blive værdsat af alle harmonikaer elskere og man vil elske denne smukke lyd og æstetik, med sin elegante og raffinerede udseende gør det til et virkeligt kunstværk.


The Spirit linie præsenterer 14 modeller, 8 klaver og 6 med knapper, og fås i to versioner, Classic og luksus.

Beltuna’s nye serie er kommet på marked....

Denne harmonika er helt speciel, det er en kombination i mellem Prestige og Leader modellerne i et raffineret udseende.

læs her under hvordan Beltuna beskriver den nye model:

Tirsdag d. 13 september kl. 20.00

holder vi en demo aften,

hvor Kenneth vil komme og demonstrerer, den nye version af Musictech digital harmonika.

Her har i mulighed, for at lytte, prøve og spørge ind til både den digital harmonika, men også selve midi-systemet, som kan bygges ind i jeres egne harmonikaer.

Lidt længere nede på siden, kan i læse mere om Musictech digital harmonika.

For tilmelding TRYK HER og send en mail.

Vi ses

Mette & Rudolf

Lydkursus


AccordionHouse tilbyder lyd kursus i samarbejde med Mølgaard Sound v/ Thomas Mølgaard.


Onsdag d. 28/3 2012 kl. 19.00 til ca. 22.00


Her bliver der mulighed for at lære at lav lyd helt fra bunden af. Thomas vil genne gå mixer/forstærker, hvad man skal tage højde for, o.s.v.

Så hvis du eller klubben er i tvivl om et eller andet når i laver lyd, eller du er helt ny i faget, så mail til os og meld jer til dette kursus..


DET ER HELT GRATIS


Tilmeld på mail adresse: kontakt@accordionhouse.dk

Piatanesi harmonika kan nu købes i Danmark


"La Piatanesi" blev grundlagt i 1920 af Francesco Piatanesi og hans sønner i Castelfidardo, byen som på verdensplan er kendt for deres harmonikaer.


I omkring 90 år har produktionen koncentreret sig om kvaliteten af harmonikaerne, som fremstilles efter de bedste håndværkstraditioner.


Både Piatanesi Professionel og Piatanesi studio modellerne er værdsat både i Europa og uden for vores kontinent.


Grunden til denne succes, er den høje kvaliteten af de materialer der anvendes i produktionen af Piatanesi harmonikaer. Som et eksempel kan nævnes: rigtige gode Artigiana stemmer, og ikke mindst den finish og omhu Piatanesi Ovidio laver på hver harmonika.De første modeller lander inden jul 2012www.piatanesiaccordions.it


Kom til demo aften
Kom og se, hør og føle den nye digitale harmonika/midi system fra Musichtech som sætter andre digitale harmonikaer til vægs.


AccordionHouse har fået den nye digitale harmonika til Danmark, og Rasmus Mose m/ co vil demonstrerer den.

(Tjek den ud på www.musichtech.com)

Det hele sker:

Fredag 19-7-2013
Kl. 16.00 - 18.00 og igen 19.00 - 21.00

Sted: Hjortholm v/ Nana & Rasmus
Tryvej 199
9352 Dybvad

Gratis entre og AccordionHouse er vært med en lille forfriskning.

Tilmelding:
Rasmus Mose: Tlf 60934650
Mail:
r.mose@hotmail.com
AccordionHouse: 86982940
Mail:
kontakt@accordionhouse.dk

Med venlig hilsen
AccordionHouse

Ludovic Beier født i 1978, lærte harmonika af sin far og fordele ved at være en del af en musikalsk familie. Han blev opdraget i den franske tradition af instrumentet og vendte sig til jazz i ung alder. På kun 24 år, spillede han på den franske, europæiske og amerikanske scene med nogle af de bedste spillere i Jazz stil herunder Angelo Debarre, Dorado Schmitt, Martin Taylor, Stochelo Rosenberg, Paquito D'Rivera, James Carter.

På 35 år, har han helt sikkert give harmonika et nyt navn, hans fingre går på tværs af tasterne i en næsten utrolig måde, er både svingende og utroligt kreativ i sin improvisation.

Samtidig med sin virtuose spillen, han er en kreativ belønnet komponist og arrangør på mange forskellige områder: Roland V-Accordion Festivaler i Roma siden 2008, TV, film og talentfulde kunstners projekter som Didier Lockwood, Melody Gardot, Ricky Skaggs, Thomas Dutronc eller Sanseverino i Frankrig.

LUDOVIC BEIER

I samarbejde med

Roland Scandinavian

Harmonika Eksperten

Jyderup Harmonikatræf &

AccordionHouse,

er vi så heldige at kunne præsenterer Ludovic Beier

Han kommer til Jyderup harmonikatræf for at demonstrerer Roland digital harmonika.

Info og tid og dato kommer her på hjemmesiden og på Facebook.

Velkommen til


Roland V-Accordion Demonstration

Med Julie Holmegaard Schade


Kom og få en unik oplevelse af Rolands fantastiske FR-8x V-Accordion.

Julie er et kendt ansigt i harmonikaverdenen og i DR’s program

”Spil for livet”.
Hun har deltaget i konkurrencer siden hun var 8 år og i en alder af 15 år vandt Julie juniorkategorien i V-Accordion. For at udnytte sit talent og blive en af de bedste, så har Julie gået på den franske harmonikaskole CNIMA i Frankrig. Efter afslutning af eksamen med topkarakter fortsatte hun på Konservatoriet i København. Samtidig med konservatorieuddannelsen underviser Julie i harmonika på aftenskole på Sjælland. Inviter eller del denne invitation med dine venner og få en god oplevelse…

Julie spiller udover Roland FR-8X også på FR-1xb

Demoen afholdes:

Tirsdag den 9. Juni kl. 19.00 - ca. 21.00

Sted:

AccordionHouse

Erslevvej 77, 8370 Hadsten

Tilmelding: kontakt@accordionhouse.dk - Tlf: 86 98 29 40

NY DATO

Hvad kan den: Tryk her for video


Der er masser at elske ved den traditionelle akkordeon, fra udtryk til de enkle transport. Men hvis du nogensinde har undret dig over, hvad Rolands roste serie af digitale V-Accordions kan, så er Roland FR-4x din chance for at finde ud af det. Denne seneste model er med sit lette og kompakte design, responsive trykfølsomme bælge og indbyggede højtalere i fuldregister præcis som din foretrukne akustiske akkordeon. Men med den samme powerfulde sound engine som i Rolands flagskib FR-8x, går denne akkordeon dog skridtet videre. Vælg mellem en lang række af akkordeonlyde fra hele verden og spil i stilhed med hovedtelefoner eller tilslut til et PA når du skal spille live. Kontroller andre elektroniske musikinstrumenter via MIDI connector eller optag dit spil på USB og del din musik med resten af verden. Til trods for, at lydene og fornemmelsen føles betryggende traditionelle, så er Roland FR-4x en akkordeon til den moderne tidsalder.


Pris: 31.076,00 kr.

kan købes fra medio december 2016


Detaljer - Specifikationer - Tilbehør - Support

NYHED

FR-4x: V-Accordion®

Ikke større end FR-3, men kan ligeså meget som FR-8

Lidt nyt design fra Beltuna

Kulfiber som gør at den bliver omkring 1,5 kg lettere end en normal harmonika.

Nyt metal look med struktur i selve kassen - rigtig flot.