Harmonika

Verdens bedste harmonika

Historien om Beltuna begyndte i 1982. Efter mange år med at have skabt det, der kan beskrives som kunstværker for forskellige lokale virksomheder, besluttede to talentfulde håndværkere fra Castelfidardo at tage hul på et eventyr, der ville give dem mulighed for at dyrke deres lidenskab for perfektionisme uden at skulle gå på kompromis. Arnaldo Mengascini og Elio Baldoni, grundlage et firma ud fra deres mange års erfaring og dreven af virksomhedens sande ånd, hvor de vil lave en smuk harmonika med en fantastisk lys. Navnet på firmaet kom til at hedde "Beltuna", fra ordene "Bel" (smuk på italiensk) og "tuna" (lyd på Italiensk), de er især valgt til at symbolisere formålet med den udfordring, der lå forude.

Beltuna's historien begyndte med endeløse dage dedikeret til at perfektionere små detaljer og mange timer er brugt på at afprøve forskellige materialer og produktionsmetoder.

På kun ti års fik Beltuna en misundelsesværdig omdømme i verden, for at bruge topkvalitet materialer, frembringe fremragende lyd og innovativ teknologi. I dag står navnet Beltuna for næsten religiøs dedikation til præcision i design, lyd og kvalitet.

God gedign tysk kvalitet

Vores mærke „Weltmeister“ er helt sikkert kendt af alle over hele verden, der har interesseret i harmonika. Vi tilbyder en lang række modeller som spænder fra tangent til diatonisk.

En harmonika består af omkring 2.500 individuelle dele, og det tager omkring 5000 arbejdstimer før man har en færdig harmonika. Langt mere end 90 procent af alle dele, uanset om de er lavet af træ, metal, plast, celluloid, stof, karton eller papir, fremstilles her på Weltmeister i Klingenthal. Hver dag laver vores håndværkere og harmonika- producenter harmonikaer, der er beregnet til at imødekomme alle krav. På nuværende tidspunkt er vi i stand til at producere 2.500 instrumenter om året. Selvfølgelig er kvalitet topprioritet i alle grene af vores hus. 160 års instrumentfremstilling i Weltmeister i Klingenthal deres lagt deres grundlag inden for god håndværk, erfaring og viden.

Italiensk kvalitet

"La Piatanesi" blev grundlagt i 1920 af Francesco Piatanesi og hans sønner i Castelfidardo, byen hvor der laves rigtig mange kendte harmon- ikamærker. Siden omkring 90 år har produktionen koncentreret sig om harmonikaer af høj kvalitet fremstillet efter den bedste kunsthåndværkstradition.

Årsagen til succes er bundet til den høje kvalitet af de materialer, der bruges til fremstilling af Piatanesi harmonikaer, som et eksempel de bedste stemmer. Piatanesi Ovidio leder i øjeblikket firmaet "PIATANESI" di Piatanesi Ovidio.